Työt / Referenssit

WWW-Sivut

Asiakaskuntamme jakaantuu monipuolisesti isoihin ja pieniin pk-yrityksiin, sekä järjestöihin ja yhdistyksiin ja harrastelijoihin.
Tuunix Oy auttaa monipuolisesti niin aloittavia yrittäjiä, kuin vankkaa kehitystä hakevia, jo olemassa olevia yrityksiä ja yhteisöjä.

Yhteistä projekteille on useimmiten:
- Nykyaikaisuus
- Kustannustehokkuus
- Tehostaa ja parantaa yrityksen / yhteisön toimintaa
- Haasteellisuus
- Helppokäyttöinen ja varmatoiminen lopputulos

suomikartta

 

Useimmat www-sivustojen toteutukset sisältävät myös web-hotellin, sähköpostien, kävijätilastoinnin ja muiden oheispalveluiden tilaamisen, konfiguroinnin ja käyttöopastuksen. Www-sivustot toimitamme 100% aina ideasta, graafisesta suunnittelusta, julkaisuun ja ylläpitoon asti.
Useimmat sivut on toteutettu hyvien ohjelmointistandardien mukaisesti siten, että ulkoasu on responsiivinen, ts. mukautuva. Sivustot siis ovat selattavissa uusimmilla älypuhelimilla ja tableteilla (Android, iPad). 

Kauhajoen Vainiotalot

Kauhajoen Vainiotalot

Kiinteistö Oy Kauhajoen Vainiotalon ja Kiinteistö Oy Kauhajoen Vainiotalo II:n yksityisomisteiset vuokra-asunnot sijaitsevat kauhajoen keskustan tuntumassa lähellä palveluja. Asuntoja löytyy yksiöstä kolmioihin.

Kauhajoen Vainiotalot - Vuokra-asunnot lähellä palveluja

Kantorannan lomatuvat

Kantorannan lomatuvat

Rantatorppa on idyllinen omassa pihapiirissään sijaitseva talo Päntäneenjoen rannalla. Lisäksi vuokrattavissa juhlatila, palju ja erillinen rantasauna.

Kantorannan lomatuvat - Majoitu idyllisessä ympäristössä tapahtumien välittömässä läheisyydessä

EP-Insinöörit

EP-Insinöörit Oy

EP-Insinöörit Oy on vuonna 2022 perustettu yritys, joka jatkaa liiketoimintakaupan myötä Mäkitalo Oy Suunnittelutoimiston yli 40 vuotta jatkunutta suunnittelu-, valvonta-, ja mittaustoimintaa.

EP-Insinöörit - Suunnittelu- ja insinööritoimisto Kauhajoella

elementtirakenne

elementtirakenne.fi

E-P:n Elementtirakenne Oy on v. 2007 perustettu Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva puuelementtirakenteita, sekä asuntoja valmistava yritys.
Yhtiön omat toimitilat sijaitsevat Karijoen Myrkyssä.
Yrityksen toiminnan painopisteen muututtua oli aika uudistaa myös nettisivut nykyaikaisiksi.

elmenttirakenne.fi - Modernit ratkaisut nykyajan arkeen

KA Control

KA Control

Materiaalinkäsittelylaitteiden ja elintarvikekoneiden automatisointi- ja ohjelmointipalveluita tarjoava KA-Control Oy uudisti sivujensa ilmeen.
Selkeä nykyaikainen ylkoasu, sekä korkeatasoinen hakukoneoptimointi ja käytettävyys.

KA Control - Teollisuusautomaatioalan palvelut www.kacontrol.fi

puhalluskoneet

Puhalluskoneet.fi

Nykyaikaiset ja selkeät kotisivut hakukoneoptimoituna esittelevät maahantuojan tuotteet tehokkaasti.
Puhalluskoneita käytetään tietoliikenteessä hyödynnettävien valokuitujen puhaltamiseen maahan kaivetun putken sisälle.

Björnsteel

Björnsteel

Björnsteel Oy on Teuvalla vuonna 1948 perustettu yritys, jonka päätoimialana on metallikomponenttien ja -tuotteiden valmistus. Tuunix Oy toteutti heille nykyaikaiset, täysin itsepäivitettävät responsiiviset kotisivut. Sivuston yläreunassa oleva kuvaslideri kertoo kävijälle yrityksen palveluiden laajuuden heti yhdellä silmäyksellä.

Björnsteel oy - Väkivahvaa metallialan osaamista

wanhapankki jalasjärvi

Lounasravintola Wanha Pankki

Jalasjärven keskustassa, kirkon krannissa, vanhan kyläpankin entisissä tiloissa toimii palveleva lounasravintola, jossa myös järjestetään erilaisia juhlia tilauksesta.
Nykyaikaiselle sivustolle toteutettiin myös kiva asiakaspalautescrolleri jossa rullaa asiakkaiden kommentteja. Tämä sivusto onkin kerännyt asiakkailta useita erittäin positiivisia kommentteja.

Lounasravintola Wanha Pankki Jalasjärvi

Junikco

Junikco Oy

Kurikassa sijaitseva Yrityspalvelu Junikco Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia taloushallinnon palveluita aina aloittavan yrittäjän opastamisesta, kuukausikirjanpitoon ja palkanlaskentaan.

Junikco Oy - monipuolisia taloushallinnon palveluita

Kauhavan Rauta

Kauhavan Rauta

Kauhavan Rauta - Monipuolisia palveluita vuodesta 1992
Kauhavan Rauta vuokraa Levillä alppihuoneistoa, sekä hallitilaa Kauhavalla. Lisäksi heidän valikoimistaan löytyy Suomessa kehitetty STAR-kuusenjalka.
Responsiiviset itsepäivitettävät kotisivut tuovat yrityksen vuokrakohteet selkeästi esiin.

E-P:n LVI Oy

eplvi.fi - E-P:n LVI Oy tukkuliike Kurikassa

E-P:n LVI Oy on Laadukkaiden LVI - Tarvikkeiden Valmistaja - Maahantuoja & Tukkuliike. Se toimittaa tuotteitaan koko Suomen alueelle, tukku-, teollisuus- ja asennusportaisiin.
Jo olemassa olevaan erittäin laajaan sivustoon koodatiin uusi sivustomoottori jolla voitiin hyödyntää kaikki vanhan sivuston hyvät ominaisuudet ja saada silti sivustosta nykyaikainen ja mobiiliystävällinen.
Sivusto sisältää myös erittäin laajaan yksisivuisen tuotekuvaston ostoskorilla. Yksisivuisen tuotekuvaston ylivoimaisena etuna on erittäin helppo tuotteiden selailu - sille ei yleiset verkkokauppamallit pärjää helppoudessa.

seinajokinen

Seinäjokinen

Paikallislehden uudistettu versio
Seinäjokinen -paikallislehti sai uudet kotisivut, sekä ensimmäisenä paikallislehtenä ilmoituspalstan jonka kaikki ilmoitukset löytyvät myös mobiiliystävälliseltä nettipalstalta!

skidikirppis

Skidikirppis

Skidikirppis on uusi Seinäjokinen itsepalvelukirpputori.
Kirppikselle voit tuoda myyntiin lasten ja nuorten vaatteita ja -tavaroita. (vaatteet, lelut, kirjat, sitterit, syöttötuolit yms. tarvikkeet) sekä äitiysvaatteet ja tarvikkeet..

 

ruutulippu

Autokoulu Ruutulippu

Ruutulipussa voit suorittaa kaikki ajokorttiluokat mopokortista lähtien aina raskaisiin ajoneuvoyhdistelmiin. Autokoulu toimii Kauhajoella, Kurikassa ja Kankaanpäässä. Heiltä löytyy myös ajosimulaattori jolla pimeänajon voi suorittaa hyväksystysti vuodenajasta riippumatta.
Täysin itsepäivitettävät responsiiviset kotisivut jossa panostettiin erityisesti palveluiden esiintuomiseen, selkeyteen sekä nuorekkaaseen ilmeeseen.

Autokoulu Kauhajoki, Kurikka, Kankaanpää - autokouluruutulippu.fi

autofixaus

Etelä-Pohjanmaan Autofixaus

Etelä-Pohjanmaan Autofixaus tekee monipuoliset fixaukset, pesut, vahaukset, ilmastointilaitehuollot, verhoilujen korjaukset ja muut autoihin liittyvät palvelut Seinäjoen Kapernaumin teollisuusalueella.
Täysin itsepäivitettävät responsiiviset kotisivut. Hyvät kirkkaat valokuvat kertovat jo nopealla vilkaisulla mitä palveluita yritykseltä saa.

Ulkoverhousmestarit

Ulkoverhousmestarit

Ulkoverhous Mestarit on laadukkaiden valmiiksi maalattujen puujulkisivujen jälleenmyyjä. Heidän kauttaan saa myös asennuksen avaimet käteen periaatteella ympäri suomen. Täysin itsepäivitettävä sivusto muokattiin hyödyntäen pääyrityksen ulkoasua, näin sivuilla vierailijat pääsevät helpommalla kun valikko ja muukin sisältö on tutuilla paikoillaan. Logon suunnittelu LR-Mainos.

 

Komiatalot

Komiatalot

Kauhajokinen rakennusalan yritys, Rakennuspalvelut T. Kiukkonen Oy, lanseerasi uuden palvelukonseptin.
Komiatalot valmistaa elementit sekä elementtitalot asiakkaan toiveiden mukaisesti ja haluttun valmiusasteeseen toimitettuna.
Sivujen toteutus oli nykyiaikainen responsiivinen vaihtoehto joka toimii myös mobiililaitteilla. Logon suunnittelu Mainostoimisto Kaveri Oy.

komiatalot.fi - Elementtitalot asiakkaan toiveiden mukaan

Laaturaksa

Laaturaksa Oy

Kurikkalainen rakennusalan yritys, Laaturaksa Oy, touteuttaa uudet omakotitalot avaimet käteen-periaatteella. Laaturaksa on luotettava kumppani ja heille onkin ensiarvoisen tärkeää, että asiakas voi olla varma yhteistyön sujuvuudesta, toimitusajan pitävyydestä ja korkeasta työn laadusta.
Yritykselle toteutettiin responsiiviset ja hakukoneoptimoidut sivut helppokäyttöisellä Tuunix kuvagalleriasovelluksella.
 

Pihlaja Ville

Pihlaja Ville

Kauhajokinen Nosto- ja kuljetusalan yritys, Pihalaja Ville, tarjoaa monipuoliset palvelut laadukkaalla ja luotettavalla kalustolla.
Yritys toimii Kauhajoen lähiympäristössä, sekä usein myös koko Suomen alueella.
Persoonnalliset kotisivut sisältävät ipad-optimoinnin sekä itsepäivitettävän Tuunix kuvagalleriasovelluksen.

 

Putki-Könnö Ky

Putki-Könnö Ky

Putki-Könnö Ky on vuonna 2005 perustettu yritys, joka tekee LVI-alan töitä ja myöskin öljypoltinhuoltoja pääosin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueilla.
Responsiivisille sivuille lisättiin myös Tuunix tarjoustuotesivu jonka avulla on helppo laittaa asennuksista jääneitä ylimääräisiä tuotteita myyntiin.

Putki-Könnö Ky - LVI-palvelut 35-vuoden kokemuksella

MA-PA Kiinteistöt Oy

MA-PA Kiinteistöt Oy

Kurikkalainen MA-PA Kiinteistöt urakoi niin uudisrakennusten kuin saneerauskohteidenkin ikkuna- katto- ja seinärakenteita. Yrityksen palvelut ovat laadukkaita ja joustavia. Heidän laadukas työnjälki löytyykin useista tunnetuista kiinteistöistä ympäri vanhan Vaasan läänin alueen. Lisäksi valikoimista lyötyy kattoturvatuotteet ja lumiesteet.

 

Kankaanpään Halpakauppa

Halpakauppa

Kauhavan Halpakauppa on vuonna 1967 perustettu edullinen ostopaikka, josta löydät laajan valikoiman jokapäiväisiä kulutustuotteita.
Nykyiaiset kotisivut sisältävät viikottain vaihtuvat tarjoukset pdf-muodossa, sekä tuoteryhmistä omat hakukoneoptimoidut esittelysivut.  

 

Maanrakennus marttunen

Maanrakennus Hannu Marttunen Oy

Kauhajoella vuodesta 1983 asti toiminut maanrakennusyritys sai uudet kotisivut joilla palvelut ja tuotteet on esitetty selkeiden kuvien kera. Myös erilaiset maa-ainekset on valintaa helpottavana kuvaluettelona.
Tuunix toteutti Marttuselle responsiiviset kotisivut laadukkaiden valokuvien kera. Samalla uudistettiin yrityksen sähköpostit toimimaan mobiilisti.

Maanrakennus Hannu Marttunen Oy - Monipuoliset maanrakennuspavelut

toshibapohjanmaa

Toshiba Pohjanmaa

Ilmalämpöpumppuammattilaisten yhteinen sivusto esittelee vahvaa ammattitaitoa johon ei monet pysty. Toshibapohjanmaa tekee lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvät asennukset vanhan Vaasan läänin alueella, jo vuosikymmenten kokemuksella.

Toshibapohjanmaa.fi - Ilmalämpöpumppujen asennukset

sadekeiju

Sadekeiju

Sadekeiju toimii Kauhajoella ja sen lähiympäristössä tehden edullisia maalaus- ja tapetointitöitä.
Pienet responsiiviset kotisivut toimivat hyvin hakukoneoptimoituna käyntikorttina yritykselle ja avautuvat hienosti myös mobiilipäätteillä. 
 

säästömarket

Säästömarket

Säästömarket on kahdella paikkakunnalla toimiva monipuolinen tavaratalo.
Sivustolla on useita itsepäivitettäviä elementtejä sekä lehtitarjoukset pdf-muodossa. 

 

Vinyylitalo

Vinyylitalo Oy

Vinyylitalo tarjoaa jälleenmyyjäverkoston kautta vinyyliverhouksen taloihin, halleihin ja muihin rakennuksiin. Niin uusiin kuin saneerauskohteisiinkin.
Vinyylitalo.fi uudistettiin itsepäivitettäväksi sivustoksi responsiivisella ulkoasulla totetutettuna.
Sivustolla on myös useita helposti päivitettäviä kuvagallerioita joista löytyy eri värivaihtoehtoja.

 

huoltocenter

Suupohjan Huoltocenter Oy

Huoltocenter on valtuutettu kodinkonehuolto jolta saat yleisimpiin kodinkonemerkkeihin varaosat ja korjauspalvelun. Lisäksi ilmalämpömpuppujen asennukset ja korjaukset ammattitaidolla.
Responsiiviset sivut näyttävät hyvältä myös mobiililaitteissa. Yritykselle varattiin myös hakukoneystävällinen domain, sekä asennettiin luotettava mobiilisähköposti. Logo: LR-Mainos

Valtuutettu kodinkonehuolto Suupohjassa - huoltocenter.com

primel

Primel Ay

Primel valmistaa kaikenlaiset keskukset projektien vaatimusten mukaan. Asiakaskunta koostuu laajasti eri teollisuusalojen yrityksistä.
Kotisivujen uusimisen yhteydessä uusittiin myös yrityksen sähköpostit ja nyt sähköposteja voikin lukea ja vastaanottaa myös mobiililaitteilla. 

Keskusvalmistus, automaatioprojektit - primel.fi

taron

Taron Consulting Oy

Taron Consulting on Riihimäellä sijaitseva keittiö-, kylpyhuone- ja liukuovikalusteiden erikoisliike. Heiltä saat ammattimaisen avun suunnitteluun ja toteutukseen.
Sivujen ylläpitoa helpottaa Tuunix kuvagalleria, sekä poistotuotesivu / "outlet".
Sivustolla olevien kuvien Valokuvaajina Tuunix Oy:n lisäksi Marika Kiviharju, Fiinikuva ja Taron Consulting.

Keittiöt ja kylpyhuoneet - taronconsulting.fi

apsservice

APS-Service

Matalailmakuvausta radio-ohjattavalla kopterilla
Huippulaatuista valo- ja videokuvaa tuottavalle uudelle yritykselle toteutettiin responsiiviset "one-page" & "parallax-scrolling" kotisivut. Sivuille integroitiin Tuunix kuvagalleria ja vielä myöhemmin avautuu Tuunix videogalleria.

myenergy

My Energy Fitness

My Energy Fitness on inspiroiva ja energinen liikunta-alan yritys Kauhajoella.
Sivut on toteutettu uudella responsiivisella html5-tekniikalla ja ne skaalautuvat hienosti myös mobiililaitteisiin. Sivuilla on myös perinteiset Tuunix-sisällönpäivitystyökalut.
Poikkeuksellisesti tähän sivustoon suurin osa otsikkografiikoista tuli asiakkaalta itseltään, sekä studiokuvat Studio Streetiltä. Useimmiten Tuunix Oy suunnittelee ja toteuttaa koko sivuston.

 

Asmill

Asmill Oy

Asmill on konepajateollisuuden järjestelmätoimittaja jonka palveluihin kuuluu järjestelmien (kuljettimet, teollisuuslaitteet ja -koneet) sunnittelu ja valmistus.
Sivuston ulkoasuksi suunniteltiin erittäin nykyaikainen valokuvalähtöinen layout joka näyttää tyylikkäältä myös tablet-tietokoneissa.

 

Prolines

Prolines Oy

Kaikki raskaan kaluston palvelut saman katon alta Kauhajoen Aronkylästä, Kantatie-67:n varrelta. Helposti muokattava hinnastosivu, kuvagalleria referensseille sekä tarjoustuotesivuje myytäville tuotteille sekä vaihtuvien tarjouksien mainostamiseen!

Raskaan kaluston palvelut - prolines.fi

T.Kiukkonen

Rakennuspalvelut T. Kiukkonen

Rakennuspalvelut T. Kiukkonen Oy on rakentanut useita omakotitaloja, sekä muita rakennuksia.
Sivusto uudistettiin vastaamaan nykyistä yrityksen ilmettä paremmin, sekä palvelut tuotiin entistä paremmin esille kuvien kera. Sivuston helppo ylläpito onnistuu yhä kuvagallerian ja ajankohtaista-sivun avulla.

Rakentaminen ja elementit - www.kiukkonen.fi

mmrallyteam.com

MM-RALLY TEAM

Suomen rallisivustojen graafisen ilmeen genreen tuli uusi poikkeus kun suunnittelimme MM-Rallytiimin uuden ulkoasun. Sivuston helppoa ylläpitoa nopeuttaa Tuunix kuvagalleria, uutissivut(2kpl) sekä uusi tuote, Tuunix videogalleria (julkaistu 2013-01)

 

mmautohuolto.com

MM-AUTOHUOLTO, merkkiriippumaton autohuolto Kauhajoella

Kotisivujen graafisen ilmeen uudistus, sekä palvelujen selkeämpi esilletuonti kuvien kera. Tuunix kotisivutyökalut mahdollistavat sivujen nopean päivittämisen. Asiakkaalle valmistettu kartta näyttää yrityksen sijainnin selkeästi.

Merkkiriippumaton autohuolto Kauhajoella - mmautohuolto.com

seinajoenverhoomo.fi

Seinäjoen Verhoomo Oy, Verhoilu- ja autonfixauspalvelut

Kuvagalleria, Facebook-sivu, sekä helposti päivitettävä vaihtuvien tuotteiden myyntikatalogisivu(Tuunix-tuotesivu) ovat Seinäjoen Verhoomon kotisivujen tehotyökaluja myynnin ja markkinoinnin edistämiseksi. Koska yrityksen nimessä on ä-kirjain, niin myös ääkkösdomain ohjaa oikeille sivuille.

 

repomaa.fi

Repomaa Oy, minibussien vuokraus

Kuvagallerialla varustettu sivusto esittelee Repomaan vuokrattavia minibusseja joilla on mukava matkustaa. Minibussit löytyvät Kauhavan alueelta; Evijärvi, Lappajärvi, Kortesjärvi, Alahärmä, Ylihärmä.
Bussit sopivat esim. yritysmatkoille, polttariporukoille, sukutapahtumiin, konsertti- ja teatterimatkohin.

 

luontoparra.fi

Luonto-Parra

Helppokäyttöinen uutispäivittäjä ja Tuunix-kuvagalleria jättää kiireiselle yrittäjälle aikaa palvella asiakkaitaan ja myös välillä huilahtaa työn lomassa.
Luonto-Parra on parhaimmillan kesällä kun luonto on värikäs ja omassa elementissään. Luonto-Parrassa järjestyy kokoukset, tykypäivät, seminaarit ja kaikenlaiset juhlat.

 

trilla.fi

Palvelukeskus Trilla

Itsepäivitettävät kotisivut sisältäen esittelyvideon sekä intranetin. Myymälän tuotteita esitellään helppokäytöisen nettikuvaston avulla

 
lsvp.fi

Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy

LSVP:lle toteutettiin hakukoneystävällinen "web 2.0" sivusto. Normaalia erikoisemmassa sivuston toteutuksessa varmistettiin kuitenkin että sivusto toimii myös nykyaikaisilla mobiilipäätteillä kuten älypuhelimet ja tabletit / padit.

Tietoliikenneverkkojen suunnittelu ja rakentaminen - www.lsvp.fi
Medara

Medara

Medara tarjoaa parhaat ratkaisut edustamillaan tuotteilla sähkönsiirtoon, kunnossapitoon ja valaistukseen kun käyttökohteessa on normaalia vaativammat olosuhteet.
Ulkoasultaan verkkokauppaa muistuttava Tuunix tarjoustuotesivu ja dokumenttityökalu mahdollistavat nopean tietojen lisäämisen sivuille, sekä asiakkaille helpon tarjouspyynnön lähettämisen haluamistaan tuotteista ja tuoteryhmistä.

Kestävät sähkötarvikkeet teollisuuteen - www.medara.fi

Hierontapiste,
 kauhajoki

Hierontapiste Kajastus

Sähköinen ajanvaraus - oikeat tyylikkäät lahjakortit päivänsankarille toimitettuna. Joko sähköisesti taikka postitse.
Helppolukuinen kartta opastaa perille ja ajanvarauspalvelusta näet ilman rekisteröitymistä sinulle parhaiten sopivan ajan. WWW-järjestelmän käyttö ja ajan varaaminen sen avulla toimii mihin kellonaikaan tahansa.
Hierontapiste Kajastus on Simo Holmin uusi yritys joka toimii Kauhajoella uusissa rauhallisissa tiloissa.

Hierontapiste Kajastus Kauhajoki www.kajastus.fi

Topeekan Kioski

Topeekan Kioski

 Yhden sivun kotisivu integroituna Facebookkiin ja miniuutispäivittäjään. Pienikin paketti mahdollistaa näin helpon ja edullisen kommunikointitavan asiakkaiden kanssa. Poikkeavat aukioloajat ja uusimmat veikkausporukat on helppo tiedottaa etukäteen sivujen kautta. Asiakaspalautteen kerääminen on helppoa Facebook-liitännäisen avulla. Sivuilta löytyy myös panoraamakuva kioskin sisätilasta jota voit kääntää hiirellä / kosketusnäytöllä.

 

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti Seija Grav

Aina ei sivujen tarvitse olla niin vakavat. Fysioterapeutti Seija Grav toimii lähinnä lasten parissa, joten sivuista tehtiin hieman normaalia rennommat, mutta kuitenkin asialliset ja helppokäyttöiset.
Myös hakukoneystävällisyys otettiin selvästi huomioon sivujen toteutuksessa.

Fysioterapeutti Seija Grav - Fysioterapiapalveluita Seinäjoen ja ilmajoen alueella www.seijagrav.com

Polentia

Polentia

Polentian fysio- ja ratsastusterapiatuotteet löytyvät nyt edullisesta verkkokaupasta.
Pieni verkkokauppasovelluksemme tukee erittäin hyvin aloittavan verkkokauppiaan toimintaa. Alkuinvestoinnit ovat pienet ja kuukausittaiset kulut sitäkin pienemmät. Lisäksi jokaisesta tilauksesta ei tarvitse maksaa suuria provisioita, joten omaan kassaan jää enemmän käyttökatetta. Helppo verkkokaupan ylläpito säästää huomattavasti aikaa.

 

Lumiesteet

Kurikan Lumieste

Lumiesteet suojaavat ihmisiä, autoja ja istutuksia katolta tippuvalta lumelta. Polykarbonaatista valmistetut lumiesteet ovat lisäksi helppoja asentaa ja uskomattoman kestäviä. Lumiestesivuilta löytyy laajalti tietoa esteiden hyödyistä. Sivuille tuli myös kuvagalleria, jolla kuvat uusista asennuskohteista saadaan näkyviin. Lisäksi sivuja piristää pieni flash-animaatio, sekä katon tarkastamista helpottava laskin. Tuunix valmisti myös osan esitteistä ja käyttöohjeista, sekä niissä esiintyvää grafiikkaa ja piirroksia.

Kurikan Lumieste - Polykarbonaatista valmistetut lumiesteet

Jarkha

Jarkha

Tuotemäärän ollessa alle 100, ei kannata hankkia raskasta ja vaikeasti ylläpidettävää verkkokauppaa.
Pieni verkkokauppa mahdollistaa yksilöllisen ulkoasun, sekä helpon kaupan ylläpidon pienillä kustannuksilla.
Jarkha tarjoaa tilaisuuksien järjestämispalveluita, sekä sambacross-aiheisia tuotteita pienessä verkkokaupassa.


 

Lustiteatteri

Lustiteatteri

Kauhajoella toimiva kesäteatteri Lusti / "Lustiteatteri" esittää kesäisin yleensä yhtä hauskaa näytelmää.
Näytelmät ovat olleet todella hauskoja ja pidettyjä joka vuosi. Jatkossa heidän sivuiltaankin löytyy paremmin ajankohtaista tietoa esityksistä ym. kun valmistamillamme sivuilla on Tuunix kuvagalleria, sekä Tuunix ajankohtaista-osio.Katso myös ennakkomarkkinointina toiminut Youtube-video kevään 2011 näytöksestä

Kauhajoenmetsastys

Kauhajoen metsästysjärjestöt

Kauhajoen metsästysjärjestöjen sivut saivat uuden ulkoasun ja enemmän hallittavuutta. Sivuja käytetään eri asioiden tiedottamiseen jäsenille ja ylläpitäjät hoitavat kukin omaa osuuttaan sivuista. Sivuilla toimii useampi itsepäivitettävä osio joilla hallitaan ajankohtaista tietoa. Tietojen päivitys on tehty todella yksinkertaiseksi ja nopeaksi, esim. suurpetohavaintojen lisäys kotisivuille onnistuu muutamassa  sekunnissa.
2011-10: Osana suurempaa projektia, sivut uudistuvat täysin ja ne yhdistetään uuteen pilvipalveluna toimivaan jäsenrekisteriin, sekä hirviammuntatulosten kirjaus- ja seurantaohjelmaan. Lisää tietoa tästä julkaistaan myöhemmin.

Ahtiainen

Kylmä- ja Konekeskus P. Ahtiainen

Kauhajoella sijaitseva Kylmä- ja Konekeskus P. Ahtiainen myy ja asentaa ilmalämpöpumppuja sekä muita ilmastointiin liittyviä laitteita monen kymmenen vuoden kokemuksella. Fossiilisten polttoaineiden hinnan noustessa kasvaa lämpöpumppujen suosio jatkuvasti.
Heidän sivuiltaan löytyy mm. helppokäyttöinen uutispäivittäjä, jolla sivut saa pidettyä ajan tasalla jatkossakin.

Ilmastointilaitteet ja ilmalämpöpumput Suupohja - www.kylmakonekeskus.fi

fffood

F.F.Food Concept

F.F.Food Concept Oy:lle toteutimme graafikon(Pekka Latva Ky) materiaaleista dynaamiset sivut. Sivustoon tuli käyttöön myös uutispäivittäjä tiedotuksien julkaisemiseen. Dynaamisen rakenteen ansiosta sivuihin on helppo lisätä myöhemmin myös vieraskieliset versiot.
F.F.Food Concept tekee elintarvikealan tuotantolaitosten esisuunnittelua, sekä kokonaisia järjestelmätoimituksia.
 

 

 

 

Sinun sivusi

SINUN SIVUSTOSI TÄSSÄ ?

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaimpia myyntimiehiämme!
Liity sinäkin heidän joukkoonsa ja ota yhteyttä:

 

Yhteystiedot ja palautelomake

tai soita:  0400627717
(myös iltaisin)

 

Kotisivujen tarjouspyyntö

Ilmainen kotisivujen tarjouspyyntötyökalu on julkaistu!

Jos tavoitteenasi on saada uudet kotisivut yrityksellesi jotka tuottavat rahaa sen sijaan että ne olisivat pelkkä kuluerä,
tutustu uuteen ilmaiseen palveluun jonka avulla voit tehdä kotisivuista tarjouspyynnön ja lähettää sen haluamillesi yrityksille:
Tämä palvelu opastaa sinua hyvän tarjouspyynnön tekemisessä ja olen kiteyttänyt siihen yli 15-vuoden kokemukseni.

https://tarjouspyynto.tuunix.net/