Ohjelmistot

Ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus, koodaus, ohjelmistotuotanto, ohjelmointipalvelut

Asiakaskohtaisia ohjelmistoja ja sovelluksia. Niin pieniä kuin suurempiakin järjestelmiä ja pilvipalveluita.
Yhteistä toteuttamillemme asiakasprojekteille on useimmiten se, että ne toimivat ns. pilvipalveluina eivätkä vaadi ohjelmien asennuksia ja päivityksien asentamista jokaiseen työasemaan erikseen. Useimmiten tämä mahdollistaa myös pääsyn tietoihin mobiilipäätteillä ja tehokkaan etätyöskentelyn kannettavalla tietokoneella mistä tahansa. Tarvittaessa teemme myös asennukset yrityksen sisäverkkoon jolloin tiedot tallennetaan paikallisesti ja tällöin tietoturvan taso nousee entisestään.

 

 

 

tuntileimaus

 

Tuunix tuntileimaus

Tuunix Oy:n oma tuote, usean vuoden ideoinnin, suunnittelun ja tuotekehityksen tuloksena syntynyt pilvipalvelupohjainen työajan kirjaus- ja seurantaohjelma. Todella helppokäyttöinen, nykyaikainen käyttöliittymä ja edullinen hinnoittelu.
Palvelu pyörii Googlen App Engine-alustalla, joten se on varmatoiminen, skaalautuu käytön mukaan ja on turvallinen!
Kokeile 30-päivää ilmaiseksi!

Lue lisää osoitteesta  tuntileimaus.tuunix.fi

tuntileimaus

 

Tuunix ajopäiväkirja

Tuunix Oy:n oma tuote, yrittäjille ja pienille yrityksille tarkoitettu ajopäiväkirja joka ei kuluta puhelimen akkua tyhjäksi, eikä seuraa kaikkia ajojasi.
Tärkeintä palvelussa on sen innovatiivinen toimintaidea joka mahdollistaa helpon ja nopean käytön. Palvelu onkin saanut mukavan käyttäjäkunnan joka kasvaa koko ajan!
Palvelu pyörii Googlen App Engine-alustalla, joten se on varmatoiminen, skaalautuu käytön mukaan ja on turvallinen!
Kokeile 30-päivää ilmaiseksi!

Lue lisää osoitteesta  ajopaivakirja.tuunix.fi

Lehmien kuntoluokitus ipad pilvipalvelu

 

Lehmien luokitussovellus - luokittajamobiili

Tuunix Oy toteutti jo olemassa olevaan tietojärjestelmään erillisen mobiilikäyttöliittymän, joka mahdollistaa lypsylehmien rakenneluokituksen maatiloilla iPadeja käyttämällä. Suurin etu järjestelmästä on tietojen syötön nopeutuminen, sekä virheiden ja kaksikertaisen tietojen syötön vähentyminen. Lisäksi käyttöliittymä pyrkii estämään virheellisten tietojen syötön. Aiemmin käytössä olivat paperiset luokituslomakkeet, joista rakennepisteet jouduttiin kirjaamaan järjestelmään käsin.

Lue tästä koko asiakascase

Lomakepohjainen itsepalvelutyökalu pdf-raportilla

 

Yrityksen myynnin itsepalvelutyökalu

Toteutimme Seinäjoen ammattikorkeakoululle yrityksen myyntiä miettivän yrittäjän itsepalvelutyökalun joka kertoo yrittäjälle valittujen vastausvaihtoehtojen perusteella asiantuntijoiden neuvot jotka sopivat yrittäjän nykyiseen tilanteeseen.
Lomake toimii niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin ja käyttäjä saa vastaukset sähköpostiinsa selkeänä pdf-raporttina.

Voit katsoa ja täyttää raportin osoitteeesta tki-kysely.seamk.fi

Metsästysseuran jäsenrekisteri ja hirviammuntaohjelma

 

Metsästysseuran jäsenhallintajärjestelmä

Toteutimme Kauhajoen metsästysjärjestölle kattavan kokonaisuuden joka sisältää kotisivut, jäsenrekisterin sekä hirviammuntatulosten kirjaus- ja seurantajärjestelmän. Järjestelmät on integroitu toisiinsa siten että esimerkiksi ammuntatulokset saa päivitettyä kotisivuille heti ammuntojen päätyttyä. Mikäli seuranne on kiinnostunut helppokäyttöisestä ammuntatulosten kirjausjärjestelmästä niin otattehan yhteyttä!

Dokumenttien hallintaan

 

eFind- Dokumenttien hallintaan

CAD/CAM/3D suunnitteluohjelmistojen tueksi tarkoitettu nettiselaimella toimiva sovellus, jonka avulla yritys hallitsee helposti dokumenttien numerointia, numeroiden varaamista, sekä projektien, laitteiden ja tuotteiden ryhmiä ja numeroita. Lisäksi ohjelma toimii materiaalipankkina josta on helppo ja nopea hakea vakiokomponenttien tekstit kaikkiin Windows-ohjelmiin. eFind toimii näin myös yrityksen omana yrityskohtaisena termistönä ja sanakirjana. Efind-ohjelman nimi oli aiemmin eNumerot.

Lisätiedot, demotunnukset sekä tarjouspyynnöt: Cadpower  Tutustu dokumenttienhallintaan

Esittelyvideo

 

Sinun sivusi

SINUN OHJELMASI TÄSSÄ ?

Lukuisat ohjelmistototeutuksemme ovat asiakaskohtaisia, emmekä siksi voi julkaista kaikkia niitä näillä sivuilla.
Tietojenkäsittelyongelmat otamme vastaan haasteina ja
ideat kuuntelemme luottamuksellisesti:

 

Yhteystiedot ja palautelomake

tai soita:  0400627717
(myös iltaisin)