Palvelut

WWW-sivut, Kotisivut yrityksille

Nykyaikaiset ja näyttävät www-sivut edulliseen hintaan! Yli 10-vuoden kokemus, sekä jatkuva kehittyminen auttaa viemään nettisivuprojektit läpi hyvin lopputuloksin. Itse kehittämämme sivujen päivitystyökalut ovat saaneet asiakkailta kiitosta niin joustavuudesta, kuin helppokäyttöisyydestäkin. Kaikkiin kotisivuihimme kuuluu vakiona laadukas valokuvauspalvelu, sekä laadukas hakukoneoptimointi. 

Lue lisää www-sivujen eri vaihtoehdoista ja ominaisuuksista...

Valokuvaus

Hyvien kotisivujen teko ei onnistu ilman laadukkaita valokuvia. Valokuvaamme myös erikseen tuotekuvat, tapahtumakuvat, henkilöstön kuvaus, sekä muut kuvat yrityksenne tiloissa. Olemme kuvanneet asiakasprojekteihimme n. 80 % kaikista valokuvista. Tarvittaessa valokuvaamme myös 3D-tuote-esitykset, sekä muokkaamme valokuvat paremmin yritysilmeeseenne sopivaksi.
Lue lisää valokuvauspalvelusta...

HD-videokuvaus

DVD-esittelyt eivät ole enää olleet nykyaikaisia ja lisäksi ne ovat olleet kalliita toteuttaa. Nykyisin yrityksistä, yhdistyksistä, tapahtumista, sekä tuotteista voidaan tehdä edullisesti lyhyt esittelyvideo. Esittelyvideon toteutus lähtee käyntiin ideasta, josta koostetaan lyhyt käsikirjoitus, jonka jälkeen kuvaus suoritetaan ja materiaali editoidaan. Lopuksi videoon lisätään ammattitasoinen spiikkaus ja lopputulos on valmis julkaistavissa lukuisissa internetin sosiaalisissa medioissa ilman dvd-levyjen kopiointikuluja. 

Lue lisää videokuvauksesta...

Multimediaesitykset

Nettiselaimella, tai kosketusnäytöllä käytettävät multimedia-esitykset ovat lisänneet suosiotaan. Ne voivat sisältää musiikkia, videoita, animaatioita, kuvia, sekä puhetta ja pelejä. Olemme toteuttaneet useita esityksiä ja yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan avaimet-käteen toimituksen laitteistoineen. Multimedia-esityksiä voidaan toteuttaa erittäin laajassa skaalassa. 

Lue lisää multimediaesityksistä...

Graafiset palvelut

Käyttöohjeet ja kasausohjeet ovat paljon selkeämmät ja ammattimaisemmat kun ne tehdään käyttäen helposti luettavia viivapiirroksia sekavien valokuvien sijasta. Multimediaesitysten / esitevideoiden ja kotisivujen ilme paranevat huomattavasti kun niihin lisätään sopivasti graafisia elementtejä. Näiden lisäksi saat kauttamme logojen, esitteiden ja dokumenttipohjien suunnittelun ja toteutuksen. Varsinaista tulostuspalvelua / täydellistä mainostoimistopalvelua emme kuitenkaan tarjoa, vaan valmistamamme lopputulos on aina digitaalisessa muodossa.

Web-hotellit ja sähköpostit

Tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme kautta tilaamme webhotellit (sähköpostilaatikot, kotisivutila, domainit, tietokannat, roskapostisuodattimet, kävijätilastoinnit) aina suoraan asiakkaalle ilman että toimisimme ylimääräisenä välilaskuttajana. Useimmiten käyttämämme webhotelliyritys, Sigmatic Oy, toimii fyysisesti pääkaupunkiseudulla tarkoin vartioidussa palvelinsalissa. Palvelimet ovat edistyksellisesti kahdennettu tärkeiden komponenttien osalta, sekä varmistettu GRID / klusterointitekniikalla.

Kun projektisi ja nettisivusi alustaksi valitaan itselle tutut Sigmatic Oy:n palvelimet se helpottaa työskentelyä huomattavasti. Tämä näkyy useimmiten myös edullisemmassa hinnassa.

Ohjelmistokartoitus

Asiakaskohtaisten ohjelmien ja järjestelmien toteuttaminen on useimmiten erityisen haastavaa. Useimmiten puutteet ovat jo alkumäärittelyissä jolloin ohjelmistokehitys pitkittyy ja kustannukset kasvavat. Tähän auttaa palvelumme jonka avulla kartoitamme kanssanne tulevalta ohjelmistoltanne vaadittavat ominaisuudet. Lopputuloksena on raportti joka helpottaa tarjousten pyytämistä eri toimittajilta. Kartoitus on hyvä tehdä silloin, kun yritys on hankkimassa suurta järjestelmää taikka ohjelmistokokonaisuutta.

Ohjelmistosuunnittelu ja -tuotanto

Olemme toteuttaneet useita asiakaskohtaisia ohjelmistoja. Useimmat niistä sanottuina pilvipalveluina. Tämä mahdollistaa alhaiset, tai olemattomat laitekustannukset, nopean tuotekehityksen, sekä edulliset ylläpitokulut. Ohjelmistot saadaan helposti myös keskustelemaan lukuisten eri järjestelmien kanssa. Nykyisin myös useimmat sovelluksemme ovat käytettävissä nykyaikaisilla älypuhelimilla. Ohjelmistokehitys tehdään käyttäjien ehdoilla ja siten että paksuja käyttöohjemanuaaleja ei tarvita.

Katso esimerkkejä asiakastoteutuksista...

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu jää usealla yrityksellä tekemättä, jolloin ohjelman käyttökoulutuksen ja tukipalveluiden kustannukset kasvavat. Pahimmassa tapauksessa koko ohjelmisto jää käyttämättä. Panostamme aina ohjelmistoprojekteissamme vahvasti toimivaan ja helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Tarvittaessa voimme tehdä käyttöliittymäsuunnittelua myös erillisenä palveluna.

Mobiilisovellukset

Huoltotöiden kirjaus, työajan leimaus, mobiilimainoskampanja, www-sivuston optimointi mobiilipäätteille - Teemme nettisivustomme aina mobiiliystävällisiksi, sillä ihmiset selaavat nettiä paljon myös mobiilipäätteillä. Useimmat hyötykäyttöön tarkoitetut mobiilisovellukset toimivat pilvessä, ilman että tietoa tallennetaan itse mobiilipäätteisiin. Ne ovatkin periaatteessa erittäin älykkäitä ja monipuolisia "nettisivuja" joita lukemisen sijaan käytetään tiedon syöttämiseen ja hakemiseen.

Lue lisää mobiilisovelluksista

Verkkokaupat

Toteutamme B2C-verkkokaupat vahvalla ammattitaidolla. Tuotteistetut sovelluksemme, Tuunix® shop, sekä Tuunix® miniverkkokauppa. Verkkokauppaohjelmistojemme vahvuudet ovat pitkälle viedyssä automaatiossa joka säästää kauppiaan aikaa liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin. Isompi verkkokauppasovellus tukee verkkomaksupainikkeita ja tuhansia tuotteita. Pienempi sovellus taas sopii erikoisempaan kaupankäyntiin kun halutaan erottautua muista kauppiasta ja tarjota parempaa asiakaspalvelua kilpailijoihin nähden. Molemmat kaupat ovat vahvasti hakukoneoptimoituja.
Lisäksi teemme ulkoasuja suosittuun Mycashflow-verkkokuppaan.

Trello koulutus ja konsultointi

Tuunix Oy on käyttänyt Trelloa alkuvuodesta 2012 asti ja opastanut useita asiakasorganisaatioita sen käytössä.
Trellon avulla voidaan hallita myyntiprosessit, asiakaspalvelutehtävät, uuteen työntekijään liittyvät tehtävät ja paljon muuta. Sillä varmistetaan että projekti kulkee eteenpäin ja alitehtäviä ei jää tekemättä. 

Lue lisää..