Multimediaesitykset

 

Yli kymmenen vuoden laaja kokemus projektityöskentelyn, ohjelmoinnin, tietotekniikan, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn osalta luo vahvan pohjan toteuttaa näyttävät ja helppokäyttöiset multimediaesitykset nykyaikaisilla tekniikoilla.

Tuunix Oy toteuttaa multimediaesitykset n. 70% asiakkaan materiaaleista. Materiaalit sovitetaan yhteen helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla, sekä lisää mukaan väriä, grafiikkaa, animaatioita, ääntä, musiikkia, pelejä, tietovisoja, sekä muita hauskoja yksityiskohtia.

Multimediaesityksiä voidaan ohjata ulkoisten nappien avulla, mutta useimmiten ne toteutetaan kosketusnäytöllä. Nyt saatavilla myös edullisesti isot kosketuskalvot ja kuvakalvot joihin kuva heijastetaan videotykistä kalvon taakse. Näin henkilön kädestä ei synny varjoa näyttöön, eikä kuva "pala" kiinni.

Kun esitystä käytetään hiiren ja näppäimistön sijaan kosketusnäytöllä, asettaa se erityisiä vaatimuksia ja haasteita käyttöliittymälle. Kokemuksemme näiden käyttöliittymien suunnittelusta ja toteutuksesta auttaa tekemään myös tulevista projekteista helppokäyttöisiä, toimivia ja tykättyjä.

 

Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toimittamaan esitykset kokonaistoimituksina laitteineen ja asennuksineen - taikka vain pelkän esityksen.

 

 

Kuvagalleria multimediaesityksistä:

 

 

Katso myös multimediaesityksien referenssit