Työt / Referenssit

Multimediaesitykset

Multimediaesitykset ovat asiakaskohtaisia toteutuksia, ne voivat sisältää tekstiä, kuvia, ääntä, animaatioita, pelejä ja videoita.
Esitykset voidaan pakata kosketusnäytölliseen infopisteeseen, www-sivuille, mobiilipäätteillä toimivaksi taikka cd-levyllä ja dvd-levyllä jaettavina esityksinä. Teemme esitykset asiakkaan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa kokonaistoimituksina taikka toimitamme tarvittaessa ainoastaan esityksen digitaalisessa muodossa.

 

 

Cadpower - Varhaiskasvatuksen multimedia

Liian usein tietotekniikkaa tarjotaan erityisryhmille, kuten varhaiskasvatus, laitoshoito ja seniorit, sellaisenaan. Tällöin tietotekniikan ilot ja hyödyt jäävät toteutumatta koska kynnys on liian korkea ja oppiminen vaikeaa.

Tuunix Oy toteutti yhdessä Cadpower Oy:n kanssa helppokäyttöisen ja mukaansatempaavan multimediaoppimisympäristön joka toimii kosketustekniikalla ilman hiiriä, näppäimistöjä ja konfigurointeja. Kokonaisuus on tarkoitettu päiväkoteihin, hoitolaitoksiin ja vanhainkoteihin.
Myynnistä vastaa Cadpower Oy


Katso esittelyvideot Cadpowerin kotisivuilta

Kultamuseo - Kultainfo

Museon tiloissa olevalla kosketusnäytöllä selattava monipuolinen esitys joka sisältää paljon tietoa mielenkiintoisessa muodossa. Esityksessä hyödynnettiin hyvin laajasti kosketusnäytön tuomat edut: Animointi, visuaalisuus, liike-efektit, paljon zoomattavia kuvia, sekä interaktiivisia minipelejä. Esitykseen tehdyt minipelit tulivat pelattavaksi myös kultamuseon kotisivuille, joten niihin pääsee tutustumaan vaikkei pääsisikään käymään museon tiloissa!

Avaa tästä esittelyvideo kosketusnäyttöön totetutetusta esityksestä


Avaa minipelit Kultamuseon kotisivuilta tästä.

Lisäkuvat esityksestä  (Avaa suuremmaksi klikkaamalla)

Multimediaesitys museo - nettinäyttely flash

Kultamuseo - Sauva-Aslakan kulta

Ensimmäinen toteutuksemme oli virtuaalinen nettinäyttely, joka kertoo Tankavaaran kullan löytymisestä. Esitys julkaistiin Kultamuseon kotisivuilla. Esitys pitää sisällään kuvitettuja tarinoita ja tietoiskuja Tankavaaran kullan löytymisestä ja tapahtumista nykyhetkeen. Esityksestä löytyy myös äänitetty tarinakerronta, palapeli, sekä lasten piirustuksia esittelevä diaesitys.

Pääset nettinäyttelyyn oheisesta linkistä:
Sauva-Aslakan kulta, internet-pohjainen multimediaesitys / nettinäyttely

 

 

Sinun sivusi

SINUN ESITYKSESI TÄSSÄ ?

Haluatko multimediaesityksen joka on jännittävä, nykyaikainen ja monipuolinen, mutta ennen kaikkea helppokäyttöinen?

Ota heti yhteyttä!

Yhteystiedot ja palautelomake

tai soita:  0400627717