Työt / Referenssit

Verkkokaupat

Tuunix Oy on toteuttanut lukuisia verkkokauppoja asiakkailleen. Verkkokaupat ovat ulkoasultaan uniikkeja, mutta "moottoriltaan" tuotteistettuja. Tuotteista löytyy kaksi omaa käsialaa olevaa tuotetta; Tuunix shop, suuren tuotemäärän helppoon myyntiin, sekä Tuunix minishop, kevyt miniverkkokauppa automatisoidulla viitenumeron luonnilla ennakkolaskuun. Näiden lisäksi on vielä saatavilla www-sivuihin liitettävä ostoskoriton tarjoustuotesivu, jonka avulla kauppiaan on helppo esitellä tuotteitaan. Se sopii hyvin esimerkiksi tavallisen myymälän tueksi.

 

 

 

keräily raha

Keräilyraha - Tuunix shop

Askon Keräilyraha Ky:lle toteutettiin Tuunix shop -verkkokauppasovelluksella kauppa, jonka kulut ovat pienet ja joka tukee suurta tilaus- ja tuotemäärää. Tuotteiden lisäys ja tilauksien käsittely on pitkälle automatisoitu jolloin kauppiaan aikaa säästyy uusien keräilykohteiden hankkimiseen.

Vanhojen rahojen verkkokauppa - www.kerailyraha.fi

oasisfinland

Oasis Finland - Tuunix shop

Oasis Finland on jo useita vuosia toiminut hassujen ja erikoisten tavaroiden nettikauppa sekä tukkumyyjä. Yleisesti käytössä oleva ja suosittu verkkokauppasovellus oli monilta ominaisuuksiltaan liian sekava ja puutteellinen ison tilaus-, tuote- ja asiakasmäärän hoitamiseen. Tähän tarkoitukseen optimoitu Tuunix shop tulikin näin tarpeeseen.

 

 

 

 

Sinun sivusi

SINUN VERKKOKAUPPASI TÄSSÄ ?

Haluatko toimivan verkkokaupan jonka ylläpito ei vie kaikkea aikaasi?


Ota heti yhteyttä!

Yhteystiedot ja palautelomake

tai soita:  0400627717
(myös iltaisin)