Yritys

Tuunix® on innovatiivinen vuonna 2006 perustettu ICT-yritys. Perustin yrityksen veljeni kanssa, mutta yritys siirtyi kokonaan minulle vuoden 2010 alussa.
Tuunix Oy:n päätoimiala on internet-pohjaisten ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus.

Tuunix Oy:n tavoite on tarjota asiakkaan liiketoimintaa parhaiten tukevia ja eteenpäin vieviä vaihtoehtoja.

Nykyinen asuinpaikkakunta on Seinäjoki

 

Yrittäjä

Projektipäällikkönä, suunnittelijana, koodaajana, graafikkona, valokuvaajana ja kahvin keittäjänä toimii yrittäjä, Jukka Hautakorpi.
Olen syntynyt vuonna 1983 Kauhajoella. Opiskelin Vaasassa 2007 Insinööriksi (tuotantotalous ja tietoliikennetekniikka)
Olen ollut töissä muutamissa yrityksissä (esim. TeliaSonera Oyj, Forsfood Oy) kunnes siirryin vuonna 2010 täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Kotisivujen toteutuksista asiakkaille minulta löytyy kokemusta jo 16-vuotiaasta alkaen, jolloin perustin oman toiminimen.


Oikeanlainen asenne, laaja työkokemus monipuolisten prosessien suunnittelusta, sekä ymmärrys liiketoiminnasta tuotantotalouden kantilta antaa minulle selvän vahvuuden toteuttaa asiakasprojektit kunnialla läpi ja kestävin tuloksin.

 

Koodari,
 vue.js php mysql ohjelmistokehitysTyön tehokkuus ja on minulle tärkeää. Vaikkakin asiakastapaamisissa minut näkee useimmiten macbookin tai tabletin kanssa, niin oikeat työt teen kuvassa näkyvällä tehotyöasemalla. Tehokkaat työkalut ja toimivat ohjelmistot, sekä jatkuva uusien tekniikoiden opiskelu mahdollistaa sen että asiakkaana sinä saat rahoillesi vastinetta ja että hinta / laatu suhde on erinomainen. 
Työn tehokkuuteen liittyen koulutan yrityksiä käyttämään ilmaista Trello-palvelua, kannattaa tutustua siihen palvelut-sivulla tarkemmin.

[Vue.js, HTML5, PHP, CSS, MySQL, Javascript, jQuery, AJAX]