Tuunix työaikakirjaus

Tuntikirjaussovellus,
 pilvipalvelu,
 työaika

icon

 

Jos yrityksessä ei ole optimaalista kirjata tunteja leimausperiaatteella (työn aloitus ja lopetus reaaliajassa) niin silloin vaihtoehdoksi sopii tämä palvelu:

Helppokäyttöinen tuntikirjaussovellus työajan seurantaan.
Freelancereille, yksinyrittäjille ja pk-yrityksille. Liikkuvaa työtä tekeville. Muualla kuin omassa toimistossa työskenteleville...

Tuunix työaikakirjaus on Työajan ja työajojen jälkikäteen tehtävään kirjaamiseen tarkoitettu palvelu.
Pääkäyttäjä luo kirjatuista tunneista muutamalla klikkauksella palkanlaskentaan lähetettävän palkanlaskentalistauksen jossa on eriteltynä eri tuntityypit ja veroedut euroina (kilometrikorvaukset, päivärahat, ateriakorvaukset) jokaiselle työntekijälle.
Näin palkanlaskija saa laskettua työntekijän palkan helposti ja nopeasti eikä ohjelman ylläpito monimutkaistu liikaa kun sillä ei yritetä tehdä kaikkea. 

  • Suomenkielinen
  • Toimii nettiselaimessa sekä tabletissa / älypuhelimissa, pilvipalveluna
  • Usean työntekijän tuki
  • Työt kohdistuvat aina työntekijälle ja projektille
  • Sisältää valmiin palkanlaskentalistauksen
  • Palvelu toimii varmatoimisessa Googlen palvelinsalissa, turvallisella GAE-alustalla
  • Tämä palvelu kustomoidaan aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi, pyydä tarjous!

 

 

 

Miksei ohjelma laske heti palkkaa työntekijöille ?

Tämä on hyvä kysymys. Pienissä yrityksissä liian pitkälle automatisoitu toiminto tulee helposti kalliiksi eikä mahdollista joustavaa toimintaa. Täysin automatisoituun ohjelmaan täytyy syöttää useita eri ohjaustietoja, alakohtaisia työaikalaki-sääntöjä ja poikkeuksia. Mitä tapahtuu arkipyhänä ?
Tässä ohjelmassa ei ole ns. haukattu liian suurta palaa, vaan esimerkiksi arkipyhän voi kirjoittaa palkanlaskijalle ohjeeksi sähköpostiviestiin. Näin työntekijöille ei tarvitse näpytellä lomapäiväkirjauksia eikä taistella ohjaustietojen kera, helppoa ja vaivatonta!
Palkanlaskenta on silti helppoa (ja täten sen pitäisi myös olla edullista) koska eri tyyppiset tuntimäärät on jo laskettu yhteen palkanlaskentaraporttiin.

 

 

 

 

Pyydä tarjous Tuunix työaikakirjaus-palvelusta