Tuunix shop

Ison volyymin b2c-verkkokauppa jolla säästyy aikaa muuhunkin kun kaupan ylläpitoon. Verkkomaksupainikkeet, Itellan osoitekorttien tulostus, sekä muita paljon monia muita huippuominaisuuksia ja integraatioita.

 

-Tarjoustuotesivu -Tuunix minishop - Tuunix shop

 

Tuunix shop kaavio

 

Tuunix shop -verkkokaupparatkaisu suomalaisille.

Tuunix shop on alusta asti itse kehitetty verkkokauppaohjelmisto. Kehitystyö aloitettiin vuonna 2006.  Koska verkkokauppaa ei ole muutettu avoimen lähdekoodien sovellusjäteistä, on kehitystyö nopeampaa ja edullisempaa.
Verkkokauppasovelluksesta ei ole yritetty tehdä "kaikille sopivaa mallia" joten sitä on helppo käyttää mikäli ominaisuudet vastaavat etsimääsi.


Kenelle Tuunix shop sopii?
Verkkokauppasovelluksemme sopii parhaiten yrityksille jotka myivät tuotteitaan suomalaisille kuluttajille, lähettävät paketit postin tai matkahuollon välityksellä, sekä haluavat hoitaa verkkokaupan hallinnan mahdollisimman helposti ja nopeasti. Sovelluksesta löytyvästä automatiikasta on erityisesti hyötyä, mikäli päivittäin lähetetään vähintään kymmeniä paketteja ja tuotteita on kaupassa tuhansia, mutta rutiinit helpottuu jo pienemmästäkin määrästä..

 

Mitä hyötyä sovelluksestamme on kauppiaalle sekä verkkokaupan asiakkaille?
Suunnittelussa otettiin huomioon verkkokauppiaiden ja asiakkaiden mielipiteitä heidän käyttämistään verkkokaupoista. Koska markkinoilta löytyy useita vaihtoehtoja, löytyi myös paljon parannettavaa. Tuunix shop on mm. selkeä ulkoasultaan ja toiminnoiltaan, latautuu nopeasti, tukee useita tuotekuvia, sekä helpon osoitekortin tulostamisen. Lisäksi yleisimpien pankkien maksupainikerajapinnat tulevat kaupan mukana ilman lisähintaa.

Kuvakaappauksia Tuunix shopista:

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä esittely!