Tuotteet kotisivuille

Mikäli haluat kotisivujen päivityksestä erittäin vaivattoman ja helpon, silloin näillä tuotteilla (toisin sanoen moduuleilla) saadaan edullisista sivuistasi sellaiset että voit itse ylläpitää valittuja osioita sivuista. Ero täysin itsepäivitettäviin sivuihin on siis hinnassa ja käytön helppoudessa.

 

Tuunix kuvagalleria

Tuunix kuvagalleria on käytössä lukuisilla asiakkaillamme. Se on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään. Useimmat kuvagalleriavaihtoehdot olivat niin monimutkaisia ja täynnä turhia ominaisuuksia, että päätimme tehdä oman sovelluksen. Nyt kuvagalleriasovellus on kokenut päivityksen ulkoasuunsa, rungon pysyessä yhä samana. 

 

Videogalleria - videopankki

Tuunix videogallerian avulla voit lisätä helposti videoita youtubesta omille kotisivuillesi nykyaikaisella ja helpolla tavalla. Käyttäjä voi selata videoita pikkukuvien perusteella, ei pelkän tekstilistan perusteella kuten useimmiten. Todella helppo käyttää! Videoita voi jaotella eri ryhmien alle ja järjestää haluamaansa järjestykseen. Toimii myös uusimmilla mobiililaitteilla (älypuhelimet, iPad)
Katso video: http://youtu.be/lp7FSTnu_Cg

 

 

Miniuutispäivittäjä

Miniuutispäivittäjällä päivität helposti etusivulla olevan uutislaatikon sisältöä. Laatikko voidaan myös muokata omaksi sivukseen jolloin sillä voi ylläpitää esimerkiksi ravintolan viikottaista ruokalistaa todella kätevästi.

 

 

Uutispäivittäjä

Uutispäivittäjällä voit lisätä tulevat tapahtumat, tarjoukset ja tiedotteet nopeasti uutissivulle / ajankohtaista-sivulle. Helppokäyttöisyys alentaa kynnystä pitää uutissivun sisältö ajankohtaisena. Jokaiseen uutiseen saa lisättyä myös kuvan, helposti.

 

 

Lisäksi valikoimistamme löytyy ukk-osion hallintatyökalu, varauskalenteri, kyselylomake, sekä paljon muita pieniä työkaluja. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

 

 

Katso myös  täysin itsepäivitettävät kotisivut

 

Haluatko uudet kotisivut ?

Jos tavoitteenasi on saada uudet kotisivut yrityksellesi jotka tuottavat rahaa sen sijaan että ne olisivat pelkkä kuluerä,
tutustu uuteen ilmaiseen palveluun jonka avulla voit tehdä kotisivuista tarjouspyynnön ja lähettää sen haluamillesi yrityksille. 

 

Tämä palvelu opastaa sinua hyvän tarjouspyynnön tekemisessä ja olen kiteyttänyt siihen yli 15-vuoden kokemukseni.

Aloita siis täältä:  https://tarjouspyynto.tuunix.net/