Tuotteet kotisivuille

Mikäli haluat kotisivujen päivityksestä erittäin vaivattoman ja helpon, silloin näillä tuotteilla (toisin sanoen moduuleilla) saadaan edullisista sivuistasi sellaiset että voit itse ylläpitää valittuja osioita sivuista. Ero täysin itsepäivitettäviin sivuihin on siis hinnassa ja käytön helppoudessa.

 

Tuunix kuvagalleria

Tuunix kuvagalleria on käytössä lukuisilla asiakkaillamme. Se on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään. Useimmat kuvagalleriavaihtoehdot olivat niin monimutkaisia ja täynnä turhia ominaisuuksia, että päätimme tehdä oman sovelluksen vuonna 2007? Nyt kuvagalleriasovellus on kokenut päivityksen ulkoasuunsa, rungon pysyessä yhä samana. Hyvä esimerkki uudistetusta kuvagalleriasta löytyy Blackhawks-kotisivuilta

 

Videogalleria - videopankki

Tuunix videogallerian avulla voit lisätä helposti videoita youtubesta omille kotisivuillesi nykyaikaisella ja helpolla tavalla. Käyttäjä voi selata videoita pikkukuvien perusteella, ei pelkän tekstilistan perusteella kuten useimmiten. Todella helppo käyttää! Videoita voi jaotella eri ryhmien alle ja järjestää haluamaansa järjestykseen. Toimii myös uusimmilla mobiililaitteilla (älypuhelimet, iPad)
Katso video: http://youtu.be/lp7FSTnu_Cg

 

 

Miniuutispäivittäjä

Miniuutispäivittäjällä päivität helposti etusivulla olevan uutislaatikon sisältöä. Laatikko voidaan myös muokata omaksi sivukseen jolloin sillä voi ylläpitää esimerkiksi ravintolan viikottaista ruokalistaa todella kätevästi.

 

 

Uutispäivittäjä

Uutispäivittäjällä voit lisätä tulevat tapahtumat, tarjoukset ja tiedotteet nopeasti uutissivulle / ajankohtaista-sivulle. Helppokäyttöisyys alentaa kynnystä pitää uutissivun sisältö ajankohtaisena. Jokaiseen uutiseen saa lisättyä myös kuvan, helposti.

 

 

Lisäksi valikoimistamme löytyy ukk-osion hallintatyökalu, varauskalenteri, kyselylomake, sekä paljon muita pieniä työkaluja. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

 

 

Katso myös Flash animaatiot, sekä täysin itsepäivitettävät kotisivut